woensdag 11 december 2013

Wanderlust
Zo loop ik er niet deze zomer maar waarschijnlijk volgende zomer bij met Elyn. Je kunt vast al raden wat we gaan doen? Inderdaad, backpacken en wel door Thailand!


Het is al heel lang mijn droom om de wereld rond te reizen met een rugzakje op mijn rug. Zonder mijn ouders ben ik al naar Tenerife, Blanes en Malgrat de Mar geweest maar dit waren meer vakanties, nu ben ik klaar voor het echte reizen!

Thailand staat bovenaan mijn lijstje van plekken waar ik naartoe wil in de wereld, het plan is om een maand door Thailand te gaan backpacken met zijn twee├źn. Jullie zullen je vast nu afvragen waarom niet alleen en waarom niet deze zomer? Nou dat is heel simpel, ik mag van mijn moeder absoluut niet alleen naar Thailand reizen hoe graag dat ook zou willen en eigenlijk zou ik het ook niet goed durven. Stel er gebeurd iets of ik zit ergens mee kan ik bij niemand mijn ei kwijt maar daar hoef ik me gelukkig allemaal niet druk om te maken. En waarom niet deze zomer? Puur omdat we er goed voor willen sparen omdat het natuurlijk niet voor niets is maar reizen blijft het enige wat je koopt waar je rijker van wordt! Ik heb altijd graag nog een zak centje achter de rug voor het geval dat, niet dat ik terug kom en mijn spaarrekening helemaal leeg is. We willen ons er ook goed op voorbereiden. We willen natuurlijk niks missen van Thailand en zo kunnen we er ook samen naartoe leven en alles goed regelen!

Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden van onze reis update, de voorbereiding en hopelijk kan ik jullie ook af en toe een reis update geven als ik echt op reis ben! Maar dat duurt natuurlijk nog wel even.

Zouden jullie willen backpacken en waar naartoe?

With love from me.
Follow on BloglovinBedankt voor het achterlaten van een berichtje!

15 opmerkingen:

 1. Oh wauw! Ik wil ook heel graag backpacken, Thailand lijkt mij onwijs gaaf! Maar bedoel je nu trouwens dat je in 2015 gaat? Echt heel erg leuk. Ik ben erg benieuwd naar de voorbereidingen en uiteindelijk de reis zelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Ik wil ook heel graag backpacken, Thailand lijkt mij onwijs gaaf! Maar bedoel je nu trouwens dat je in 2015 gaat? Echt heel erg leuk. Ik ben erg benieuwd naar de voorbereidingen en uiteindelijk de reis zelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Heel spannend, maar wel vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat gaaf!! Ik heb vorige week met mijn vriend afgesproken dat we misschien naar Thailand gaan volgende winter, voor 2 of 3 weekjes. Ik weet niet of backpacken echt iets voor mij is, maar heb er wel vaak over nagedacht. Super leuk lijkt het me, en Thailand is een prachtig land!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Suuuperleuk! Thailand staat echt helemaal bovenaan mijn lijstje en hopelijk ga ik er ook binnekort naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gaaf ! veel succes x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Backpacken is zo niet mijn ding, geef mij maar zon zee strand hoe saai dat voor jou vast klinkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zon zee en strand vind ik ook leuk hoor! Alleen heb ik dat na een tijdje wel gezien hahah

   Verwijderen
 8. Wat ontzettend leuk dat jullie dit samen gaan doen! Lijkt me een geweldige ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen