woensdag 18 december 2013

NOAH
Nee ik ga het niet over de Ark van Noah hebben maar over youtuber Noah ook wel Only1noah. Ik weet niet of jullie deze youtuber kennen, hij maakt geen vlogs maar covers van nummers en hij kan er wat van! Daarom wil ik dit graag met jullie delen ..

Wat Noah zo goed maakt is zeker het feit dat hij weet hoe hij zijn stem moet gebruiken en hij heeft vind ik een prachtige stem! Hij geeft aan de nummers die hij covert zijn eigen draai en dat is wat ik zo leuk vind aan covers, dat je een bestaand nummer op een andere manier hoort. Tegenwoordig schrijft hij ook zelf nummers en heeft hij onlangs zijn eigen album uitgebracht 'Among the wildest things'.

Ik wilde jullie eigenlijk 2 รก 3 liedjes laten horen totdat ik op youtube het gehele album vond! Het is zeker de moeite waard om hem te beluisteren, mijn favorieten 2 nummers zijn 'learn from the fall' en 'new beginning'. Het is geen album vol met feel good nummers, het zijn vooral wat rustigere nummers met mooie teksten. Het is even wat anders dan zijn covers but It's still noah!Kende je noah nog niet? Is het zeker ook de moeite waard om wat van zijn covers te luisteren op zijn youtube-kanaal! En wat vinden jullie van noah en het album?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind soms covers eigenlijk beter dan het origineel haha :) Maar ik vind dat Noah een ontzettend fijne stem heeft! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom heb ik nog nooit van hem gehoord? hij zingt hartstikke goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende hem al,
  vind hem ook super (:

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, idd. heel mooi zeg! Ik kende hem nog niet!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gezongen! Ik kende hem nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw heel mooi gezongen blij dat ik nu van hem hoor!
  beter dan het origineel! liefs
  en fijne dagen alvast

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb toen ooit I'm Sexy And I Know It van hem gehoord, echt gewoon genius goed!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen