zaterdag 7 december 2013

I need you!

Keep in mind | WELCOME | via Tumblr na We Heart It...

Mijn blog, het blijft toch altijd een dingetje voor me. Ik vind het onwijs leuk om te doen maar ik heb er toch vaak te weinig tijd voor maar ik kan het ook gewoon niet laten vallen! Daarom wil ik het weer helemaal gaan oppakken maar heb ik wel jullie hulp nodig!

Wil je weten waarom ik jullie hulp nodig heb? Lees dan snel verder!

Bloggen vind ik altijd iets heel leuks om te doen maar ik moet zeker wel in mijn 'blogger bui' zijn wil ik de leukste artikelen voor jullie schrijven. Helaas heb ik hier door mijn studie niet heel veel tijd voor maar toch wil ik alsnog nu gaan proberen om het te combineren, als jullie dat ook leuk vinden! Vind je dat nou leuk? Heb ik je hulp nodig door 4 korte vragen voor me in te vullen om mijn blog beter, leuker en op jullie gericht te maken. Je zou me er onwijs mee helpen!

1. Waar lees jij het liefste over? Beauty, fashion, persoonlijk ect ..

2. Vind je het leuk om af en toe ook een vlog te zien?

3. Hoe vaak in de week zou je een artikel en of een vlog willen zien verschijnen op mijn blog?

4. Heb je nog een goede tip?

Onwijs bedankt!

With love from me. 
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

9 opmerkingen:

 1. Ik heb ook altijd weer die kriebels om er mee door te gaan :) Maar ik blog gewoon 1 keer in de week en dan soms twee keer, zodat ik het wel leuk blijf vinden! Zoiets kan jij misschien ook doen? Ik denk dat je moet kijken naar wat leuk blijft en hoeveel jou uitkomt zegmaar :) Ik heb trouwens nooit een specifieke voorkeur, al vind ik fashion wel heel leuk haha. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind fashion en persoonlijk altijd het leukst om te lezen!
  Vloggen hoeft van mij niet persé, ik heb meestal toch niet het geduld om filmpjes af te kijken haha.
  En wat betreft de frequentie, het maakt niet zoveel uit hoe vaak je blogt, zolang je maar een bepaald ritme hebt. Dat is prettig omdat je dan als lezer weet wanneer je weer een post kan niet verwachten (en niet ineens de ene week iedere dag en dan weer drie weken niets hebt). Veel blogplezier! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je berichtje, ik had al zitten denken inderdaad om iedere week op dezelfde dag mijn post te gaan plaatsen voor regelmaat!

   Verwijderen
  2. Waarschijnlijk wordt het nu elke woensdag en af en toe als ik meer tijd heb op zaterdag of zondag!

   Verwijderen
 3. ik vind reviews van producten lezen altijd erg interessant ook vind het leuk waar die gene zich het meest mee bezig houd!
  liefs. x

  mag ik weten hoe je zo je layout hebt gedaan!
  rachelkromdijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. FASHION! Maar dat wist je haha. Ik zou pas gaan vloggen wanneer je rond de 200 volgers hebt ofzo, want het kost echt wat tijd qua monteren etc. Dan doe je het tenminste nog voor iemand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vlogs zijn ook leuk! En fashion is sowieso leuk. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik help je graag!
  Ikzelf vind fashion het leukste, en fotografie. Maar dat is echt mijn smaak, ik vind dat je vooral je eigen smaak in je blog moet stoppen ;) Over dingen die jij leuk vindt kun je de leukste berichten over schrijven.
  Ikzelf post om de dag een bericht, anders ben ik bang dat mijn inspiratie snel op raakt. Je moet tenslotte ook nog tijd over hebben voor andere dingen, en niet alleen in je vrije tijd met je blog bezig zijn ;)
  Een tip: Op een vrije dag, als je veel inspiratie hebt: maak meerdere blogposts en sla ze op bij concepten! Zo hoef je niet elke week een aantal berichten te maken, als het je net niet uit komt. Zo heb je altijd berichten achter de hand :)
  Succes! En geef het vooral niet op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn belangrijkste tip is: wees origineel :)! En het is natuurlijk belangrijk dat je het leuk blijft vinden, want daar doe je het tenslotte voor.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen