donderdag 2 januari 2014

A new year!Het is weer een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen. Bij een nieuw jaar horen natuurlijk de goede voornemens! Iedereen maakt ze wel voor zichzelf maar of iedereen zich er ook echt aanhoudt?

Ik ben 2014 knallend begonnen met mijn vriendinnen in Breda. We zijn gezellig met elkaar gaan gourmetten en na 00:00 vertrokken naar Breda om het nieuwe jaar te vieren en dat is gelukt! Het was een avond vol met gezelligheid, drankjes en dansen. Maar bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook goede voornemens, iedereen heeft ze wel. Ik heb besloten me dit jaar maar aan 1 goed voornemen te houden en dat is alleen dingen doen waar ik gelukkig van wordt! Ik wil alles uit mijn leven halen, nieuwe dingen doen, gekke dingen doen, domme dingen doen en ga zo maar door. Ik ben een echte denker en soms zou ik wel willen dat ik het uit kon zetten, ik denk veel over dingen na maar ook aan andere en soms zelfs te veel waardoor ik mezelf vergeet. Natuurlijk wil ik niet stoppen met aan andere denken maar met mate zodat ik niet alleen de dingen doe die andere gelukkig maken maar ook mezelf. Phoeee ik begin op een filosoof te lijken hahah.

Maar natuurlijk wil ik jullie het allerbeste wensen voor 2014! Dat het een mooi, gezellig, gezond, vernieuwd, ontdekkende, positief en liefdevol jaar mag worden (: Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jullie goede voornemens, dus vertel is wat is jou goede voornemen voor 2014 ?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

7 opmerkingen: