woensdag 8 januari 2014

Today something about horoscopes!


Horoscopen je geloofd erin of je geloofd er niet in. Ik moet zeggen dat ik er niet echt in geloof maar toch kloppen ze altijd eng goed bij mij en je kunt er zo af en toe toch wel een goed advies uithalen of een reminder.


Horoscopen iedereen heeft er een mening over, ook al geloof ik er niet voor de volle 100% in vind ik het toch altijd leuk om de mijne te lezen en vaak kloppen ze ook nog! Dit heeft er misschien mee te maken dat ik waarschijnlijk een typische waterman ben en er daarom veel overeenkomsten in vindt.
Zo ook in mijn horoscoop van gisteren, dinsdag 7 januari:

'Houd voor ogen wat je ambities zijn en laat deze niet ondersneeuwen omdat je het druk hebt met het leven. Je hoeft niet meteen alles opzij te zetten omdat je nog een paar ambities in de kast had liggen die afgestoft moesten worden. Het is een goede dag om risico's te nemen. Ga voor die leuke job of dat lekkere ding dat je al weken op het oog hebt. Je komt origineel ion de hoek en dat kan je vandaag ver brengen. Doe het qua budget rustig aan.'

Veel dingen die in deze horoscoop staan kan ik me vinden natuurlijk kloppen ze niet helemaal maar toch zit er een herkenningspunt in. Ik moet zeker voor ogen houden wat mijn ambities zijn en helemaal omdat ik erin studeer, ik wil nog wel is vergeten waarvoor ik dit allemaal doe en verlies daardoor af en toe mijn motivatie omdat de studie vaak erg vermoeiend is. Ook dat lekkerding klopt, zo heb ik een date op de planning staan met een leuke jongen die ik onlangs heb ontmoet! Helaas klopt het ook dat ik rustig aan moet doen met mijn budget, de december maanden zijn nu eenmaal duur maar toch kan ik me lastig inhouden daarom staat mijn h&m winkelmandje al weer klaar voor bestelling OEPS!

Mijn horoscoop haal ik van een gratis app. heel simpel genaamd 'horoscoop' van iMakeStuff, je kun er dagelijks je daghoroscoop op lezen! Maar nu ben ik natuurlijk wel nieuwsgierig hoe zit dat met jullie en horoscopen?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

12 opmerkingen:

 1. Wat leuk ik lees t echt nooit :P!
  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, ik lees het alleen soms in tijdschriften! Mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees altijd mijn horoscoop op Elle.nl! Die van mij kloppen ook altijd eng goed!
  Bedankt voor je reactie op mijn blog!
  Je hebt een leuke blog! Ik ga je volgen!
  Kus Noah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geloof eigenlijk niet in horoscopen omdat het altijd 'standaard' praatjes zijn, maar ik ben het wel met je eens dat er soms goede geheugensteuntjes instaan waardoor je weer even bij dingen stil wordt gezet. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha leuk! ik lees bijna nooit mijn horoscoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig dat het klopt! Maar ik denk vaak dat in horoscopen onderwerpen staan waar iedereen wel een beetje mee heeft te maken, dat er altijd wel iets kan kloppen of dat het in ieder geval in de buurt komt. Ik lees ze toch ook altijd, uit nieuwsgierigheid ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind horoscopen altijd heel erg leuk om te lezen en inderdaad, vaak klopt het echt eng goed haha. Maar goed, het is altijd best wel "algemeen" wat voor iedereen relevant kan zijn.. Zou leuk zijn als het altijd iets specifieker was! Super leuke blog heb je trouwens ((:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I lees soms dingetjes op twitter. Ik ben ook echt een vis vis. Dus klopt het vaak ook :) Ik vind het gewoon grappig om te lezen.

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees het ook wel is op twitter en daar klopt het ook vaak bij mij!

   Verwijderen