dinsdag 16 juli 2013

Must see | Comedy

Komedies, je hebt in romantische sfeer, met actie of met hele flauwe humor! Maar welke zijn er nou echt grappig? Ik heb voor jullie een top 3 gemaakt van komedies die nu in de bioscoop draaien of binnenkort in de bioscoop verschijnen.

Ben je benieuwd wat mijn top 3 is? Lees dan snel verder!


Lachen, wie houdt er niet van?! Het geeft je een goed gevoel en het is ook nog is gezond! Dat zijn twee redenen waarom ik van komedies houdt, maar van die super flauwe humor trekt me toch niet zo. Ik heb voor jullie een top 3 gemaakt van 3 komedie films die mij wel grappig lijken!

Op nummer 1 THE INTERNSHIP


The Internship gaat over twee carriéres van de vertegenwoordigers Billy gespeeld door Vince Vaughn en Nick gespeeld door Owen Wilson. Ze willen bewijzen dat ze nog steeds helemaal van deze tijd zijn en daarom melden ze zich aan voor een stageplek bij Google, samen met nog een groot aantal studenten! Slechts 5% zal in de wonderwereld van Google mogen gaan werken en 95% van hen niet. Ze gaan de strijd aan met deze whizzkids en het blijkt dat Billy en Nick wonderen kunnen verrichten ... De film is afgelopen donderdag in de Nederlandse bioscopen gaan draaien en staat nu al op nummer 3 in de top 10!

Op nummer 2 GIRL MOST LIKELY


Girl Most Likely gaat over de New Yorkse Imogne gespeeld door Kirsten Wigg. Ze is gefrustreerd dat haar vriend hun relatie heeft verbroken en besluit haar zelfmoord in scene te zetten om hem zo terug te krijgen, dit pakt anders uit dan gepland en ze beland in het ziekenhuis. Ze moet onder toezicht blijven wil ze het ziekenhuis verlaten, haar bezorgde gokverslaafde moeder gespeeld door Annette Bening besluit haar mee terug te nemen naar haar ouderlijk huis! Hottie Darren Criss van glee speelt een rolletje in de film! De film draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen. 

Op nummer 3 THE HEAT


The Heat moet bijna wel een goede film zijn alleen al als je naar de 2 hoofdrolspeelsters kijkt Sandra Bullock en Melissa McCarthy! Ik vind ze zelf twee hilarische actrices. The Heat is een actie komedie van Paul Feig, hij heeft onder andere Bridesmaids geregisseerd. De film gaat over twee FBI-agenten die totaal van elkaar verschillen maar nu moeten gaan samenwerken om de gewetenloze drugsbaron te pakken! Dit zorgt voor grappig situaties tussen de keurige FBI-agente en de super arrogante agente met een kort lontje en een grote mond. Je moet nog even wachten op de film, hij verschijnt 1 augustus in de bioscopen!

Wat vinden jullie van de komedies?

En ik vind het leuk om jullie nog even te vertellen dat dit mijn eerste blogpost is vanaf mijn kamer in Arnhem en ik heb deze post lekker in het zonnetje op het balkon heb zitten typen! Enjoy the sun :)

Wih love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto bovenaan! :) Ik moet er zelf ook van lachen. Leuke films heb je geselecteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha thanks! Dat was een tijdje geleden toen ik mijn haar ging verven :)

   Verwijderen
 2. Wauw de films klinken heel leuk, mijn lievelings film is en blijft de last song, romantiek, komedie, en huilscénes, wat wil je nog meer haha.

  BeantwoordenVerwijderen