dinsdag 16 juli 2013

Youtube | Music

Youtube, wie kent het niet? Het staat vol met allerlei filmpjes en er is voor iedereen wat wils! Als ik op mijn laptop aan het werk ben staat bijna altijd youtube open, voor bijv. een leuk muziekje. Ik ben vooral fan van A capella covers van nummers. Ik vind het zo tof hoe die mensen met alleen hun stembanden een heel nummer vertolken!

Daarom gaat dit artikel over muziek op youtube :-)

Muziek, er is waarschijnlijk niemand die er niet van houdt en daarom is youtube een geweldige uitkomst! Je kunt je eigen kanaal maken en daar een afspeellijst op maken met jou muziek smaak. Ik zit af en toe heel wat uurtjes op youtube voor muziek en kom hier en daar wat toffe dingen tegen die ik graag met jullie wil delen.Dit is het eerste nummer dat ik van Pentatonix hoorde en ik was meteen verkocht! Het is een A capella groep en inmiddels zijn ze nog beter geworden. Ze bestaan uit 4 jongens en 1 meisje die stuk voor stuk hun kwaliteiten hebben en dit samen kunnen creëren. Het is zeker de moeite waard op hun een keer op youtube op te zoeken en hun andere covers te luisteren!Mike kwam ik van de week tegen en dit was de eerste cover die ik van hem hoorde. Hij covert het hele nummer in zijn eentje! Wat ongelofelijk knap is en je wel echt super muzikaal moet zijn om dit voor elkaar te krijgen. Ook de cover van locked out of heaven moeten jullie zeker even gaan luisteren (deze heeft hij niet in zijn eentje gecoverd) en natuurlijk ook zijn andere covers!

Ik kan zo nog wel een uur doorgaan met toffe A capella covers van nummers, ik ben voor heel benieuwd wat jullie hiervan vinden?! Natuurlijk luister ik ook naar de gewone versies van nummers maar ik vond het toch leuk om jullie hiermee kennis te laten maken!

Wat vind jij een tof nummer van dit moment?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

8 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik kan altijd goede muziek gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof. Ik vind altijd mijn mooiste nummer op YouTube. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste is super he! Die kende ik al, de tweede nog niet. Ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post! Wauwwww. Jou lay-out is echt ge-wel-dig! Is het een sjabloon?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik luister eigenlijk nooit muziek via Youtube, ik gebruik altijd Spotify!

  BeantwoordenVerwijderen