zondag 14 juli 2013

Ask me a question! | Part 2

Een tijdje geleden had ik een artikel geschreven waarin jullie met vragen mochten stellen om me beter te leren kennen! Ik heb 4 leuke vragen gehad die ik ga beantwoorden :-)

Wil je weten wat de vragen zijn en mijn antwoorden? Lees dan verder!


De eerste vraag was van Kissandmakeupsbeautyblog
Haar vraag was: 'Wat is de ergste vraag die je ze zouden kunnen stellen? Met andere woorden, heb je een geheim dat je nooit zou prijsgeven? Je hoeft het niet te verklappen hoor, maar geef 'n hint ofzo :-)'

Antwoord: Over deze vraag heb ik even goed na moeten denken! Maar het is niet zo dat ik een geheim heb dat ik nooit zou prijsgeven. Het is namelijk niet zo dat ik stiekem dingen doe of gedaan heb waar mijn vriendinnen niks van weten, ik treed natuurlijk niet altijd in details maar dat zie ik niet als een geheim. Sommige dingen zijn nou eenmaal privé maar vaak vertel ik aan mijn beste vriendinnen bijna alles!

De tweede vraag was van Demi | Refinedsense
Haar vraag was: 'Ja ik heb een vraagje voor je: hoelang ken jij mij al en waar heb je me leren kennen? (durf eens een fout antwoord te geven mwahahah) nee just kidding. Ik weet alles al van jou ...'

Antwoord: Jullie kunnen aan de vraagstelling al wel lezen dat Demi en Ik in het echt vriendinnen zijn! Ik denk (hopelijk heb ik het nu goed) al sinds ongeveer groep 8 of misschien wel eerder. Ze is een super lieve vriendin waarmee ik deze zomer op vakantie ga naar Malgrat de Mar met nog 3 andere vriendinnen. Can't wait!!

De derde vraag was van Kiki | Chicks AboutFashion
Haar vraag was: 'Ik ken je niet, dus mijn vraag is: Waar ben je echt ontzettend trots op in je leven?'

Antwoord: Over deze vraag moest ik ook even nadenken omdat ik niet zo snel trots op mezelf ben. Maar ik ben er trots op dat ik niet opgeef als het me tegen zit want het heeft me echt niet altijd meegezeten! Af en toe ben ik een pechvogel en af en toe niet.

En de vierde en laatste vraag was van Joy Jurgers
Haar vraag was: 'Een matige baan met een flink salaris, of een fantastische baan met een minder salaris?'

Antwoord: Dit antwoord wist ik eigenlijk meteen en hoefde ik dus ook geen seconde over na te denken! Een fantastische baan met een minder salaris. Ik heb veel liever een super leuke baan waarin ik net wat minder verdien dan dat ik een wat mindere baan heb waarin ik heel veel verdien. Eigenlijk ga ik dat later ook doen, in de entertainment sector zal ik nooit stinkend rijk worden maar het lijkt me fantastisch om erin te werken!!

Dit waren mijn antwoorden op de 4 vragen die mij gesteld zijn!
Wat vinden jullie de leukste vraag en wat zou jullie antwoord daarop?

With love from me.
Follow on BloglovinBedankt voor het achterlaten van een berichtje!

11 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Aaah k ga ook daarheen op vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd wel mooi om te lezen waar mensen trots op zijn. Een verhaal over wat iemand bereikt heeft spreek me altijd aan. Een doorzetter zijn en niet snel opgeven is zeker iets waar je trots op mag zijn! :)

  Mijn antwoord op die vraag? De dingen die ik tot nu toe bereikt heb dit jaar; het halen van mijn rijbewijs, diploma en het verliezen van wat gewicht :)

  Love, Demi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij dat je die laatste vraag zo beantwoord hebt ;-)! Zegt altijd veel over een persoon vind ik of je daar over na moet denken of niet. Toffe antwoorden!

  Als je het leuk vind zou je dit artikel kunnen uploaden in mijn linkparty! Hier kun je reclame maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Als je het leuk vind ben je van harte uitgenodigd!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha awh wat een lief antwoord op mijn vraag :) ik zou trouwens ook voor een baan gaan met minder salaris, dat is eigenlijk ook precies wat ik nu doe haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel om mijn vraag te beantwoorden :-D

  BeantwoordenVerwijderen