zaterdag 13 juli 2013

De Miss Pop collectie van L'Oréal Paris!


De nieuwe collectie van L'Oréal Paris: Miss pop is helemaal iets voor deze zomer en als je van NEOkleuren houdt! Wil je meer over de collectie weten? Klik dan snel op MEER LEZEN!

De nieuwe collectie Miss pop van L'Oréal Paris is helemaal iets voor deze zomer, NEON kleuren! Je kunt er niet omheen deze zomer en nu kun je het ook toevoegen aan je make-up collectie :-)
Zie hier een sfeerbeeld van de collectie!


Als eerste de L'Oréal Paris Glam Shine Miss Pop lipgloss, hij is verkrijgbaar in de kleuren Bloody Berry, Mangorita en Rosopolitan. Deze lipgloss heeft extreem veel glans, volume-effect en plakt niet! Door de vloeibare textuur blijven je lippen soepel en vol. De lipgloss heeft een hartvormige applicator zodat je lippen goed bedekt worden en je een mooie glans krijgt!  Hij is verkrijgbaar voor €11,99. 


Dan de L'Oréal Paris Miss Pop Color Riche Nail Art nagelstickers. Ze zijn verkrijgbaar in Confetti en Tyedie rocks! Ze zijn eenvoudig in 3 stappen aan te brengen en geven meteen een haute couture resultaat. Ze houden 10 dagen lang en kosten €8,49. Ik vind ze heel tof!
Natuurlijk bevat de collectie ook nagellak en wel in 4 toffe NEON kleuren: Acid Watermelon, Flashing Lilac, Wasabi Hint en Banana Pop! De neon pigmenten laten je nagels stralen en geven je nagels een oogverblinde look. De nagellak bevat een geïntegreerde topcoat, is shockproof en zou tot 10 dagen moeten houden! Hij is verkrijgbaar voor €5,99.
Als laatste de L'Oréal Paris Miss Pop oogschaduw in de kleuren: roze, paars, rood | oranje en blauw! De oogschaduw knalt er vanaf op je oogleden en is wel 24 uur houdend. Hij is waterproof en perfect bestand tegen knipperen. De oogschaduw is verkrijgbaar voor €11,99.

Wat vinden jullie van de Miss pop collectie van L'Oréal Paris?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

4 opmerkingen:

  1. Hi Maren!! We are a spanish couple that love travelling and photography. That is why we decide to create a project in which show our two hobbies.
    Visit our website! http://kissmein.wordpress.com/
    Thanks! and we hope that you like it :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ik vind die naggelstickers echt tof, helaas bijt ik nagels dus heeft het voor mijn niet zoveel nut.

    BeantwoordenVerwijderen