zaterdag 31 mei 2014

TOMS!Hi lieve lezeressen, na een tijdje weg te zijn geweest heb ik weer eventjes de tijd gevonden om een nieuw artikel te schrijven voor jullie.  Kennen jullie het leuke merk TOMS al?Toms is een super tof schoenenmerk dat ook zonnebrillen verkoopt. Ik zit al meer dan jaartje te twijfelen of ik ze nu wel of niet moet kopen maar deze zomer heb ik besloten om mijn eerste paar Toms aan te schaffen! Het populairste model van Toms zijn de instappers en dit zijn precies de schoenen die ik wil, heerlijk voor de zomer. Verder hebben ze ook platte schoenen, wedges, sandalen, veterschoenen en boots voor vrouwen. Wat ik nu het mooie vind aan het merk Toms is dat je bij iedere aankoop die je doet een mens in nood helpt! Vandaar 'One for One'.

Natuurlijk kan ik geen artikel maken zonder een sfeerimpressie van het merk. De Toms zijn in allerlei  soorten te koop effe, met printjes, glitters, gehaakt en ga zo maar door! Er is dus voor iedereen wat wils en je zult ook moeilijk niet jou juiste paar Toms vinden tenzij je er natuurlijk helemaal niet van houdt. Ook de zonnebrillen zijn in allerlei kleurtjes en modellen te koop, er staat zelfs bij voor welk vorm hoofd de brillen geschikt zijn. Super handig niet waar?

Zo onlogisch als ik ben begin ik met de zonnebrillen, ik heb 2 toffe modellen voor jullie uitgezocht om een idee van de stijl van zonnebrillen van Toms aan jullie te laten zien.

Als eerste Margeaux Zwart


Ik vind deze zonnebril persoonlijk heel tof en ik zit er ook aan te denken om deze te kopen voor de zomer! Deze zonnebril is vintage-ge├»nspireerd en verfijnd waardoor die net een vleugje ondeugendheid krijgt om alles leuk en avontuurlijk te houden. Hij is verkrijgbaar voor  89,95

Als tweede Lobamba Black Mirror


De tweede zonnebril is met mirror glazen wat je tegenwoordig heel vaak ziet. De Lobamba-stijl is ge├»nspireerd op de swingende jaren 60, een periode die bekend staat om zijn progressieve mode en beatnikstijl! Hij is gemaakt van verschillende materialen en elk paar is zorgvuldig met de hand afgewerkt. Hij is verkrijgbaar voor € 129,95

En dan natuurlijk de Toms, ik heb voor jullie 8 paar uitgezocht om een mooie sfeerimpressie te geven! Ik heb gekozen om jullie de instappers te laten zien aangezien die het populairste zijn. De meeste hebben vrolijke printjes voor de zomer!


Natuurlijk ben ik nieuwsgierig welke van de 8 jullie het leukste vinden? Zitten jou favoriete Toms niet bij de selectie kun je natuurlijk nog veel meer modellen vinden op www.shoptoms.nl 

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

2 opmerkingen:

  1. Leuke zonnebrillen en schoentjes zijn het! Ik had de schoentjes al vaker op internet gezien, maar had ze vandaag bij iemand voor het eerst gezien, ze leken op het 2e paar. Ze zijn leuk, en lijken me heerlijk zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het model niet geweldig, maar denk wel dat ze jou heel leuk staan. Als ik voor mezelf moest kiezen zou ik gaan voor de tropische print!

    BeantwoordenVerwijderen