zaterdag 22 februari 2014

Even bijkletsen!

Het is zaterdagmiddag en dat vindt ik een goede tijd om weer eens even lekker bij te kletsen!


Het is weer tijd om even gezellig bij te kletsen, aangezien ik zo druk ben heb ik weinig tijd om goede artikelen te schrijven en merkte ik aan mezelf dat ik verschillende artikelen die ik de laatste tijd gepost heb toch niet helemaal naar mijn zin waren. Omdat ik lekker wispelturig ben bedenk ik ongeveer iedere maand wel weer een nieuwe aanpak voor mijn blog. Ik heb gemerkt dat iedere week op een vaste dag een blog posten niet voor mij werkt, ik vindt het toch lekkerder om spontanen artikelen te schrijven wanneer ik daar zin in heb! Het blijft voor jullie dan natuurlijk een surprise wanneer er weer nieuw leesvoer op mijn blog staat. Dus bij deze de eerste mededeling, blijf altijd goed opletten want er kan zomaar weer een leuk nieuw artikel op mijn blog staan! Dit houdt mijn blog op het gebied van artikelen denk ik ook een stuk leuker, spontaner en beter van kwaliteit :)

Ik zit er ook aan te denken om binnenkort weer eens mijn blog een make-over te geven, hoe leuk ik deze lay-out ook vindt is het weer tijd voor iets nieuws! Wat ik precies allemaal wil en hoe ik dat voor elkaar ga krijgen weet ik nog niet maar jullie gaan het zien.

Dit waren de nieuwtjes op blog gebied en dan nu waar ik het zoal zo druk mee heb natuurlijk school, op mezelf wonen, de aanpak voor de toekomst en geld uitgeven! Jullie zullen vast denken aanpak voor de toekomst? Jazeker ik ben daarin een echte denker omdat ik er iets van wil maken. Ik weet nu al dat ik over een paar jaar lekker in Amsterdam wil gaan wonen en aangezien aan een woning komen in Amsterdam nogal een opgaven is ga ik mezelf daarvoor maar is alvast inschrijven! Dit geeft natuurlijk 0 garantie maar de 'wat als' vraag kan ik alweer doorkrassen. Op school werk ik op dit moment aan een voorstelling, we zijn de dansers voor het examenproject van de fasttrack opleiding en binnenkort beginnen we ook alweer aan de eindvoorstelling, spannend spannend allemaal! Deze periode staat er ook nog is het o zo spannende voortgangsgesprek op het programma, duim even voor me 25 april!! Natuurlijk heb ik ook allemaal nog leuke dingetjes geshopt maar daar hou ik nog eventjes mijn mond over want die kunnen jullie over een tijdje op mijn blog verwachten.

Jullie kunnen wel lezen dat ik met allerlei dingen bezig ben en ik niet stil zit, staan er bij jullie nog leuke of spannende dingen op het programma?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! ben benieuwd wat je met je blog gaat doen! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een hoop leuke plannen! Gaaf dat je in Amsterdam wil gaan wonen :) Heel veel succes en plezier!

    BeantwoordenVerwijderen