woensdag 18 september 2013

Ombre hair


Al heel lang wil ik Ombre hair maar ik had meerdere redenen om het nog niet te doen. Bijvoorbeeld omdat er nog wat spoeling in mijn haar zat en ik het niet durfde. Maar nu heb ik toch besloten om me over alles heen te zetten en het te gaan doen!

Wil je er meer over weten? Lees dan snel verder!


Onder het mom dat ik maar één keer leef, ga ik zondag mijn haar dan toch echt Ombre verven en dat is voor mij heel wat! Op kleding gebied doe ik altijd al wel lekker mijn eigen ding maar op het gebied van haar, nee dat was altijd wel gewoon basic. Natuurlijk heb ik wel verschillende kapsels geprobeerd maar daarnaast waren mijn spoeling en feathers extensions toch echt wel het gekste wat ik met mijn haar gedaan had!

En zoals ik al gezegd had wil ik al heel lang mijn haren Ombre maar na een tijdje verwaterde dit een beetje omdat ik het toch niet goed durfde. Na het zien van een vriendin op school die haar haren paars met een roze Ombre heeft geverfd, begon ik toch weer te google en heb ik mezelf over de streep getrokken en besloten om het te gaan doen! Wat helemaal ideaal is is dat een van mijn vriendinnen de kapers opleiding doet en het zondag al gaat gebeuren. Ik kan niet wachten maar ben toch stiekem al een beetje nerveus!

Aangezien ik bruin, tegenwoordig beetje lichtbruin haar heb leek het me mooi om de onderkant steeds lichter te maken tot blond met een goede overgang zodat ik geen streep in mijn haar krijg. Dit betekend dus dat de onderkant van mijn haar geblondeerd gaat worden en ik dit er niet meer uit krijg! Hier heb ik dan wel weer even over na moeten denken omdat ik dacht dat het gewoon een spoeling ging worden, maar dat is niet het geval. Mijn vriendinnetje gaat de goede spullen kopen en ze heeft me aangeraden om een haarmasker te kopen zodat mijn punten niet super droog worden door de verf. Het is het slimste om dit om de 2 á 3 weken een keertje in je haar te doen en een beschermend middel te kopen voor tijdens het stijlen/krullen zodat je haar er nog mooi en gezond uit blijft zien!

Natuurlijk heb ik mijn ideeën van hoe ik het nu echt precies wil uit inspiratie gehaald en jullie raden het al: ik ben gaan google! Je hebt wel 100.000 verschillende Ombre's en vind maar is precies de plaatjes waarvan je denkt, ja dat is precies zoals ik het wil. Gelukkig heb ik die gevonden!
Natuurlijk krijgen jullie volgende week een foto van mijn nieuwe haarlook!
Maar wat is het gekste wat jullie ooit met je haar hebben gedaan en zou jij de Ombre haarlook aandurven?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

11 opmerkingen:

 1. Oeeh ben heel benieuwd hoe t wordt :)! zal je zeker leuk staaan!
  Vind t super mooi op de plaatjes ook!
  succes :)

  XX 1310 Bynora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ombre hair ^^
  Ben er super blij mee, al gaat de kwaliteit van je haar drastisch omlaag.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof! Dat had ik inderdaad gehoord daarom heb ik al haarmasker en oil ingeslagen haha

   Verwijderen
 3. Ik wil gewoon precies het zelfde haar als dat meisje met dat groene jasje! NU!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Ik ben ook nog steeds heel blij met men ombre haar!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het erg leuk, ik heb zelf roze en groene dipdye gehad!
  xManon

  Ik heb momenteel een leuke give-away op mijn blog, doe je ook mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk! zelf had ik ook een ombre maar die is jammergenoeg uit :( . Ik ben benieuwd hoe het jou staat, vast en zeker goed. Wat een leuke blog, heb jij zeg. Laat me heerlijk wegdromen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat een lief compliment! Helaas heb ik niet meer de tijd om wekelijks een artikel te plaatsen door de drukte van school.

   Verwijderen