woensdag 11 september 2013

HI, I'm back!



Hi, ik ben er weer! Na een zekere 2 maanden niet geblogt te hebben, kan ik de kriebels niet meer weerstaan en ga ik in mijn drukke schema mijn blog weer inplannen maar eerst moet er natuurlijk bij gekletst worden!

Wil je weten waar ik me de laatste tijd allemaal mee bezig houdt? Lees dan snel verder!


Ik heb niet stil gezeten de afgelopen 2 maanden, zo ben ik op 2 super toffe vakanties geweest naar Spanje en heb ik daar mijn nieuwe vriendje ontmoet :-) Ook ben ik verhuisd naar Arnhem en ben ik begonnen aan mijn nieuwe opleiding artiest dans show!

MALGRAT DE MAR!

Maar als eerste Malgrat de Mar, 19 juli vertrok ik met 4 vriendinnen naar Malgrat de Mar om 10 dagen te feesten, van het zonnetje en gezelligheid te genieten! Dit allemaal is zeker gelukt, we hebben echt een super super super vakantie gehad in Malgrat met Beachmasters.

BLANES!

Na een weekje thuis geweest te zijn vertrok ik 5 augustus weer met 7 vriendinnen naar Blanes om ook lekker te feesten, van het zonnetje en gezelligheid te genieten. Dit is zeker gelukt ondanks ik helaas ziek was. En jullie zullen het niet geloven maar in Blanes op feestvakantie heb ik mijn nieuwe vriend Kees leren kennen, de eerste avond was het al meteen raak! Wat bleek, hij was ook nog een van mijn buren in het hotel en woont vlak bij Arnhem waar ik net naartoe ben verhuisd voor mijn opleiding, dit kon bijna geen toeval zijn!! We hebben 10 september 2013 besloten om het officieel te maken en eindelijk voelt het echt goed :-)

VERHUISD!

Of die twee toffe vakanties nog niet genoeg waren ben ik ook nog naar Arnhem verhuisd! Ik woon nu in een kamer waar ik een appartement deel met nog 3 andere huisgenoten. Twee jongens genaamd wouter en een meisje waarvan we de naam nog steeds niet weten! Ik vind de vrijheid van het op mezelf wonen echt heerlijk maar het is zeker even wennen nu ik alle niet leuke klusjes natuurlijk ook zelf moet doen, zoals afwassen | opruimen enz. maar ondanks dat zitten er gelukkig ook heel veel leuke kanten aan.

NIEUWE OPLEIDING!

Ik ben natuurlijk niet zonder reden naar Arnhem verhuisd en de reden is mijn nieuwe opleiding! Ik ben vanaf 20 augustus bezig met mijn nieuwe opleiding artiest dans show. Het is ontzettend leuk maar ook fysiek erg zwaar door het vele dansen, een doorzetter moet je dus wel echt zijn merk ik nu al. Gelukkig zit dat doorzetten bij mij wel goed en bij mijn klasgenootjes ook :) Ik heb het echt heel erg naar mijn zin op mijn opleiding en in mijn nieuwe klas! Ik ben benieuwd wat dit schooljaar me allemaal gaat brengen ...

En hoe is het met jullie, wat houdt jullie zoal bezig?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

15 opmerkingen:

  1. Wat leuk allemaal zeg! Wat tof dat je je vriendje hebt ontmoet in Spanje en het grappige is dat ik ook mijn vriend op vakantie heb leren kennen 3 jaar geleden en de datum 9 september hebben gekozen haha :p
    En ik ben ook net naar Arnhem verhuisd voor mijn opleiding, leuke kamer heb je :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahah, echt waar? Dat is echt super toevallig!
      Hoe bevalt het jou in Arnhem? (:

      Verwijderen
    2. Hahah inderdaad! Ja prima tot nu toe, af en toe nog wel een beetje saai omdat ik nog niet veel mensen hier ken. En jou? Hoe bevalt het jou:)?

      Verwijderen
    3. Jaaa hier hetzelfde, ik ken ook nog niet heel veel mensen en dat is af en toe wel beetje saai maar verder bevalt het me wel :)

      Verwijderen
  2. Wat leuk allemaal! Leuk dat je weer terug bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Awh wat leuk dat je verhuist bent, en super leuk dat je Kees hebt ontmoet! Veel geluk samen, Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt alsof je een hele toffe vakantie hebt gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij hebt heel wat dingen beleefd! Leuk zeg :).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat heb je een hoop meegemaakt haha! 2 vakantie's? Toe maar! Super leuk zo'n vakantieliefde wat dan verder gaat na de vakantie :) Heb er ook ervaring mee gehad haha.
    En heel veel succes met je opleiding en met je eigen appartementje!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Ik ben benieuwd naar meer op je blog :)

    Xo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wauw, mooie fototjes van Blanes hoor! :D

    BeantwoordenVerwijderen