vrijdag 14 juni 2013

NACHOS


I love them, nachos! Hoe ik erbij kom om een artikel te schrijven over nachos? Ik zat ze eerlijk gezegd net voordat ik dit ging schrijven te eten en ik dacht wat zijn ze toch lekker dat moet ik delen!

Wil je er mee over lezen? Klik dan snel door!

Er zijn zoveel verschillende recepten met nachos, mijn favoriet is toch wel met cheddar cheese! Ik ben voor jullie gaan google en heb wat leuke variaties gevonden  :)


Als eerste kwam ik deze leuke cupcakes met nachos tegen! Ik weet helaas niet precies waarvan ze zijn gemaakt maar ik vond ze er toch wel erg leuk en smakelijk uitzien :) Wat ik wel zeker weet is dat er nachos opzitten en caddar cheese.


Daarna kwam ik deze leuke bakjes tegen met pittige guacamole en nachos. Waarschijnlijk zijn ze geserveerd op een event. Natuurlijk moet je wel van guacamole houden maar ik persoonlijk vind het erg lekker!


Ik kwam ook deze variant tegen, met gehakt | tomaat | mais en ik gok chaddar cheese. Zelf ben ik persoonlijk niet echt een gehakt fan maar toch zou ik deze variant wel een keer willen proberen!


Dan als laatste maar zeker niet de minste, de klassieker: nachos met salsa saus! Zelf vind ik deze variant ook erg lekker en je kunt ze in allerlei varianten kopen in de winkel of natuurlijk zelf maken.

Welke variant lijkt jou het lekkerste?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

11 opmerkingen:

  1. Zoooo lekker! Nachos met aioli en chili saus zijn ook heel lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt het je leuk om een winactie te winnen met 2 leuke nagellakjes in de kleuren paars en roze, een lange muntketting met buddha, een schattig armbandje met glazen hartje en een enkelbandje met allerlei verschillende kleuren muntjes voor in de zomer! Volg dan de instructies op mijn blog en win :)! Liefs, Floor

    BeantwoordenVerwijderen