dinsdag 25 juni 2013

Feathers extensions | DIY


Feather extensions, een nieuwe trend en je ziet ze daarom ook steeds meer! Ik en mijn vriendin Renate (die je op de foto ziet) besloten ze voor jullie uit te proberen, wil je weten hoe je in 6 stappen de feathers zelf in je haar kunt bevestigingen? Lees dan snel door!
Zo kwam vanmiddag mijn pakketje met 4 feather extensions en 6 micro bevestigingsringen binnen! In een envelop met bubbeltjes plastic zaten ze in het leuke rode zakje de feathers en de micro bevestigingsringen. (op de foto zitten de feathers en 4 van de ringen niet meer in het zakje)

Toen ik het binnen kreeg heb ik natuurlijk meteen mijn vriendin Renate een berichtje gestuurd en ook al ben ik ziek :( is ze langs gekomen om de feathers uit te proberen! Vandaar dat Renate op de foto staat en ik niet, want op dit moment ben ik een krom lopend spook hahah, ik voel me daarom dan ook net de klokkenluider van de notre dame!


Wat heb je nodig?

Als eerste heb je natuurlijk de feathers en de micro bevestigingsringen nodig! Verder heb je nodig: een nijptang, haar klem/klip, een kam, een ijzerdraadje en een waterspuit. Ik ben vergeten het ijzerdraadje op de foto te zetten en toen ik de foto opnieuw wilde maken, was die ineens weg! Sorry Sorry

Hoe doe je het?

Stap 1: bepaal waar je de feathers in je haar wilt bevestigen.

Stap 2: zorg dat de rest van je haar niet in de weg zit, dus je kunt dan het beste een klip in je haar doen om het haar weg te houden.

Stap 3: spuit daarna je haar nat, dit werkt net even wat makkelijker!

Stap 4: pak een dunne pluk haar en doe dit door de micro bevestigingsring, door het ijzerdraadje te gebruiken. Buig de ijzerdraad verticaal om je dunne pluk haar heen en draai hem daarna dicht, zo kun je hem makkelijk door de micro bevestigingsring steken.

Stap 5: bevestig ook de veren in de micro bevestigingsring, je kunt maximaal 4 feathers in 1 micro ring bevestigen. Wij hebben in 1 micro bevestigingsring, 2 feathers.

Stap 6: knijp met de nijptang de micro bevestigingsring dicht, controleer of de feathers er goed inzitten en je natuurlijk de ring niet in je haar ziet zitten!

En dat was het! In 6 stappen heb je al een feather exstention in je haar en je bent er ongeveer 15 minuten mee bezig, misschien zelfs wel minder. Zie hieronder het resultaat in details!

De feathers bevestigd in de micro bevestigingsring

Feathers van mijn vriendin Renate!

Mijn feathers!

We hebben onze feathers besteld op http://www.blitzzzz.nl/ en het rooster feathers extensions pakketje besteld! In totaal waren we  € 17,00 kwijt, inclusief verzendkosten.

Wat vinden jullie van de feather extensions?

With love from me.
Follow on Bloglovin


Bedankt voor het achterlaten van een berichtje!

12 opmerkingen:

 1. Wat grappig! Zelf ben ik meer van die goedkope dingen van de Claire's en zal ik dit niet dragen, maar ze zijn wel heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. pretty :) http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee haha dat is Renate! Maar je hebt wel leuke uitgekozen! :) Zelf zou ik ze nooit nemen want zie je het voor je? Zo'n stijle veer tussen mijn krullen haha?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :) Het leuke is dat je ze dus gewoon kunt krullen!

   Verwijderen
 4. Een paar vriendinnen van me hebben het ook. Staat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je dat zelf hebt gemaakt, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg mooi uit! Ik zou dit zelf ook wel dragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat zo mooi! Dat wil ik ook nog eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je dat ook zo zelf kunt doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je het ook zo zelf kan doen! :) x Laura

  BeantwoordenVerwijderen