maandag 10 juni 2013

Demi Lovato


Een fan van Demi Lovato was ik zeker niet, eigenlijk vond ik die brede lach van der maar te overdreven totdat ik haar nieuwe album 'demi' hoorde! Wat een leuk album en wat een verandering, i love it.

Wil je er meer over weten? Lees dan snel verder!


Ik zag Demi Lovato voor het eerst in 'Camp Rock', verschillende van jullie zullen de film vast gezien hebben! De film vond ik wel leuk maar ik irriteerde met toch aan haar te brede lach, maar gelukkig is ze ook ouder geworden en veranderd in zeker de goede zin :-) Haar nieuwe album moet je daarom ook gehoord hebben, de nummers zijn erg lekker om naar te luisteren!

Natuurlijk heb ik een top 3 van nummers die ik het beste | mooiste vind:

1. Shouldn't Come Back
2. Nightingale
3. Warrior

Dit is mijn top 3 van het album maar hier zit haar hoofd single niet tussen, het nummer heet Heart Attack | hieronder de officiële videoclip!Ben je benieuwd geworden naar het hele album? KLIK DAN HIER! En laat met weten wat je ervan vindt en wat je favorieten nummer is :)

With love form me.

12 opmerkingen:

 1. Haha mijn favorieten zijn 1) really don't care en 2) heart attack en 3) neonlights!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Demi <3 but I prefer she is as an actor ;)
  Greetings!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! Ik zag je reactie op m'n blog maar ik heb 1100D, maar het ligt niet aan de spiegelreflex zelf maar aan het kaartje. Moet je nieuw SD-kaartje kopen met hogere classe. Ik heb nu classe 10 en dat gaat prima ;-)

  & followed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Leuk dat je iets terug stuurt, ik heb zelf de canon 600D maar het lukt me helaas nog niet om langer dan een paar seconde te filmen, dat moet ik toch nog even uitzoeken maar bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 4. Ik ben ook absoluut geen fan van haar, luister nooit liedjes van d'r maar deze zijn toch echt wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post, heart attack is zeker mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen