donderdag 13 juni 2013

De examen uitslag!


Spannende dagen zijn het voor de examenkandidaten! Vandaag horen de laatste leerlingen of ze het gehaald hebben, een herkansing moeten doen of helaas gezakt zijn. Vorig jaar ben ik al afgestudeerd aan het vmbo, dus ik weet wat de examenkandidaten door moeten maken. Het is ongelofelijk spannend!

Voor veel van mijn vriendinnen begint nu het moment van de waarheid, het laatste uur waarin ze hopelijk niet worden gebeld want dat betekend dat ze geslaagd zijn! Natuurlijk denk ik niet alleen aan hun maar aan alle examenkandidaten, ook voor jullie duim ik.

Maar ben je ...

Geslaagd?

Van harte gefeliciteerd, je mag trots op jezelf zijn!
Ik zeg: 'trek die champagne fles open, hang die vlag buiten en ga feesten!' 

Herkansing?

Balen, je hebt het niet in een keer gehaald maar ga niet bij de pakken neerzitten. Natuurlijk is het even heel erg balen maar je hebt nog steeds een kans om te slagen, dus ga ervoor! Het is niets voor niets dat je een tweede kans krijgt, dus laat ze een poepie ruiken en knallen!

Gezakt?

Ik kan er geen ander woord voor bedenken dan K*T! Het mag helaas dit jaar nog niet zo zijn maar ga ook dan niet bij de pakken neerzitten en bespreek goed de opties die je nog wel hebt. Het lijkt het einde van de wereld maar laat iedereen zien welke keuze je ook maakt dat je het wel kunt en ga er voor!

Natuurlijk hoop ik dat iedereen van jullie is geslaagd maar alsnog krijg je een andere uitslag is het niet het einde van de wereld. Hoe moeilijk het dan ook is, ga ervoor! Je kunt het.

Hoe was jou examenuitslag?

With love from me.
 Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Ik ben lang, lang geleden geslaagd maar I know the feeling; zenuwslopend! En maar wachten tot je wel of niet wordt gebeld, echt superspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben geslaagd! :D Ik ben er zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ik ben nog bezig
  met mn scriptie :P Xx

  BeantwoordenVerwijderen